Βιολογικό Αγρόκτημα Ιωάννης Μενέκος

Το φυτικό συστατικό για την παραγωγή των σκευασμάτων τύπου (Βιάγκρα), που υποβοηθούν τη σεξουαλικότητα ανδρών και γυναικών, είναι διάσπαρτο στην ελληνική φύση!

Το τριβόλι, το βρίσκουμε εύκολα και σε μεγάλη ποσότητα σε Ελλάδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς σκοπούς. Η προετοιμασία του ως θεραπευτικού ροφήματος είναι πολύ εύκολη για όσους θα ήθελαν να ακολουθήσουν την εύκολη και φτηνή αυτή λύση για επίλυση του προβλήματος των σεξουαλικών επιδόσεων, χωρίς παρενέργειες για τον οργανισμό.

ΤριβόλιΤο βοτάνι αυτό που μας έχει χαρίσει η φύση, δίνει λύση σε πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν σχέση με την σεξουαλική υγεία ανδρών και γυναικών, όπως :
στυτική δυσλειτουργία
χαμηλή τεστοστερόνη και
έλλειψη ερωτικής διάθεσης

Kλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι ακόμη και ένα μικρό χρονικό διάστημα θεραπείας με εκχύλισμα τριβολιού είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των διαταραχών της λίμπιντο και της στυτικής δυσλειτουργίας: το 50% των ατόμων που διαγνώστηκαν με μειωμένη λίμπιντο παρουσίασαν σημαντική βελτίωση στην σεξουαλική ορμή και πάνω από το 57% των ατόμων που διαγνώστηκαν με στυτική δυσλειτουργία είδαν τη σεξουαλική τους ζωή να μεταμορφώνεται.

Στις δε γυναίκες το τριβόλι :

τονώνει την σεξουαλική διάθεση
βελτιώνει την αναπαραγωγική λειτουργία και την ωορρηξία
βοηθάει σε περιπτώσεις προεμμηνορροϊκού συνδρόμου
βοηθάει στη ρύθμιση των ορμονών στην περίοδο της εμμηνόπαυσης
μειώνει τα ψυχοσωματικά προβλήματα που προκαλούνται από αυτή όπως: αϋπνία, υπερένταση,
άσχημη διάθεση, πόνος στην κοιλιακή χώρα, υπερευαισθησία και υπεραιμία, χωρίς να προκαλεί αύξηση της αρτηριακής πίεσης.»


Χρήση:Τοποθετείτε το τριβόλι σε μια κατσαρόλα και το καλύπτεται με νερό. Πρέπει να βράσει καλά, μέχρις ότου μείνει πιο λίγο από το μισό το αρχικό νερό. Το εκχύλισμα σουρώνεται και φυλάσσεται στο ψυγείο μέχρι μία εβδομάδα. Η δοσολογία είναι τρία φλιτζανάκια του καφέ την ημέρα (ένα πρωί, ένα μεσημέρι και το τελευταίο το βράδυ πριν από τον ύπνο).

Το βότανο μπορεί να παίρνεται για απεριόριστο χρόνο, χωρίς παρενέργειες. Όμως συστήνεται να γίνονται μικρά διαλείμματα μετά την πρώτη δίμηνη ή τρίμηνη συνεχή λήψη του, που κανονικά αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών και διορθώνει τη σεξουαλική διάθεση.
Πρέπει να αποφεύγεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και από άτομα α) με καρδιακά προβλήματα
β) με έλκος στομάχου ή
γ) με ηπατικές διαταραχές

Bio Agroktima Menekos Family © All rights Reseverd 2011 - 2014 | Development by WebDesignZone